Kjo është linja më e re ajrore që vihet në dispozicion të fluturimeve Shqipëri-Itali dhe anasjelltas!

Written by on 13/01/2020

Operatori low cost hungarez, Wizzair do të zërë pjesën më të madhe të tregut të fluturimeve mes Shqipërisë dhe Italisë të lëna bosh nga Fly Ernest, kompania ajrore së cilës iu pezullua licenca dhe hyri në fuqi në 13 janar.  Pesë linja të reja  do të vendosë në dispozicion Wizzair mes Shqipërisë dhe Italisë. Deri tani linja ajrore hungareze nuk operonte mes Shqipërisë dhe Italisë. Fluturimet do të nisin me 29 mars.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist