Kjo është linja më e mirë ajrore në botë.

Written by on 03/04/2019

 Singapore Airlines është emëruar si linja ajrore më e mirë në botë per te dytin vit radhazi nga Trip Advisor. Ne vendin e dyte eshet renditur Qatar < KATAR> Airways ndjekur nga EVA Air, Emirates dhe Japan Airlines. Fituesit e çmimeve u përcaktuan duke përdorur një algoritëm që mori parasysh sasinë dhe cilësinë e linjave ajrore dhe vlerësimet e paraqitura nga udhëtarët në mbarë botën gjatë një periudhe 12-mujore në TripAdvisor. Ne cmimet vjetore u vecua gjithashtu komapnia Emirates per kabinen me te mire First Class ne bote, Qatar Airawys per “best business class” , Air New Zealand per “best premium economy” dhe Singapore Airlines per “best economy” .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist