Kjo është linja e parë ajrore në botë që po mundëson vaksinimin e punonjësve!

Written by on 19/01/2021

Emirates Group ka përgatitur një program vaksinimi Covid-19 për stafin e tij të konsiderueshëm me bazë në Emiratet e Bashkuara Arabe në koordinim me Autoritetin Shëndetësor të Dubait. Lajmi vjen ndërsa linja ajrore ndërpret shërbimet për në Australi dhe pandemia vazhdon të shkaktojë një dëm të madh në aviacion. Kjo linjë ajrore është një ndër të parat e cila po u ofron mundësinë punonjësve të saj të vaksinohen kundër virusit Covid-19 me Pfizer-BioNTech dhe Sinopharm, të cilat janë miratuar nga autoritetet shëndetësore të Emirateve të Bashkuara Arabe.


Current track

Title

Artist

Background