Kina, së shpejti vetëm robotë që shpërndajnë ushqimin!

Written by on 29/09/2021

Të paktën 1.000 shpërndarës mekanikë do të shtohen në flotat e kompanive kineze gjatë 12 muajve të ardhshëm. Gjigantët e tregtisë elektronike Alibaba dhe JD.com, planifikojnë të punësojnë 2.000 robotë në vitin 2022, katër herë më shumë se sa janë sot.

Duhet thënë se në Kinë shumë kompani kanë eksperimentuar me dërgesa robotike që prej vitit 2013./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background