Kina paralajmëron shtetasit e saj për udhëtimet në SHBA!

Written by on 05/06/2019

 

 

Kina ka paralajmëruar shtetasit e saj për udhëtimet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Sipas paralajmërimit ata mund ti nështrohen ngacmimeve të policies ose të bien viktimë e kriminelëve. Disa nga minstritë kineze u kanë kërkuar qztetarëve që të kenë kujdes sepse ata mund të shqetësohen në mënyra të ndryshme, duke përmendur një numër të madh incidentesh me armë në SHBA. Paralajmërimet vijnë në mesin e tensioneve mes Kinës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist