Kina dhe Shqiperia rrisin bashkepunimin edhe ne turizem

Written by on 07/07/2018

Kina dhe Shqiperia rrisin bashkepunimin edhe ne turizem

 

Kina dhe Shqiperia angazhohen per bashkepunim ne projekte konkrete ne bujqesi, turizem, infrastrukture ujore e portuale dhe kulture. Kryeministri i vendit tone zhvilloi nje takim dypalesh me Kryeministrin e Republikes Popullore te Kines ne kuadrin e Nismes 16+1 ne Sofje te Bullgarise. Sa i perket sektorit te turizmit bashkepunimi do te shtrihet sin e aspektin e investimeve per permiresimin e infrastruktures po ashtu edhe ne rritjen e numrit te turisteve kineze ne Shqiperi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist