Këto vende evropiane janë të hapura për amerikanët pa asnjë kufizim!

Written by on 14/09/2021

Rritja e variantit Delta të COVID-19, si dhe varianti i ri Mu, kanë mbuluar Shtetet e Bashkuara. Të dy llojet janë zbuluar në 49 nga 50 shtete dhe si rezultat vendet evropiane si Spanja, Italia, Hollanda janë të mbyllura për qytetarët amerikanë të pavaksinuar.

Vendet përfshirë Greqinë, Irlandën, Islandën, Kroacinë dhe Portugalinë kanë refuzuar të vendosin rregulla më të rrepta për vizitorët amerikanë, siç rekomandohet nga Këshilli i Bashkimit Evropian./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist