Këto linja ajrore janë konsideruar si më të sigurtat për udhëtime në 2021

Written by on 06/01/2021

Linja ajrore Australiane Qantas është cilësuar si linja ajrore më e sigurt në botë për të tretin vit me radhë nga AirlineRatings, faqja kryesore në internet për rishikimin e sigurisë së linjave ajrore. Në vend të dytë renditet Qatar Airways, pasuar nga linja ajrore e Zelandës së Re. Në vend të katërt si linjë ajrore e sigurt renditet “Singapore Airlines” dhe në vend të pestë “Emirates”.


Current track

Title

Artist