Këto janë vendet më të rrezikshme për vitin 2020!

Written by on 09/01/2020

Specialistët ndërkombëtarë të mjekësisë dhe sigurisë SOS kanë bërë publike hartën e tyre me vendet më të rrezikshme në planet për vitin 2020. Vendet më të sigurta në botë janë shpallur Norvegjia,Finlanda dhe Islanda. Nga ana tjetër nivelet më të larta të rrezikut janë të pranishme në Libi,Afganistan dhe Venezuelë. Sipas të dhënave Shqipëria hyn në vendet me rrezik të mesëm për të udhëtuar , e ngyjrosur me të verdhë, ashtu si gjithë Ballkani.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist