Këto janë shtetet më të preferuar nga turistët në Evropë!

Written by on 28/09/2021

Për shkak të COVID-19, industria e udhëtimit dhe turizmit në Evropë pësoi një rënie prej 51.4% vitin e kaluar, bazuar në Raportin e Trendeve Ekonomike të botuar nga Këshilli Botëror i Udhëtimit dhe Turizmit. Megjithatë edhe këtë vit nuk mungon renditja për shtetet më të vizituara në Evropë.

Në vend të parë qendron Franca, e cila konsiderohet si më e vizituara jo vetëm në Evropë, por edhe globalisht. Sipas raportit, me një total prej 82.8 milion vizitorësh në 2018, Spanja është vendi i dytë më i vizituar në Evropë. Në vend të tretë qendron Italia./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist