Këto dy vende turistike kanë shanse të mëdha të rikuperojnë më shpejt humbjet nga koronavirusi

Written by on 25/11/2020

Për të njëjtën periudhë të një viti më parë, rezulton se vendpushimet e skive,por dhe vendet bregdetare kanë dominuar si destinacionet më të vizituara në Evropë. Konkretisht në Zvicër dhe në Adler në Rusi, kërkesa ka qenë duke u rritur vit pas viti. Këto të dyja, janë njëkohësisht edhe destinacionet evropiane më të predispozuara për rikuperimin në fushën e udhëtimeve, pasi gjatë kohës së pandemisë nuk mundën të mos prekeshin dhe përkeqësoheshin.


Current track

Title

Artist