Këtë vit, udhëtimet e biznesit më të rëndësishme se kurrë më parë!

Written by on 16/06/2021

81% e liderëve globalë mendojnë se udhëtimet e biznesit tani janë më të rëndësishme se kurrë. Gjatë pandemisë, udhëtimet kanë qenë të kufizuara për 90% të kompanive në mbarë botën dhe pothuajse të gjithë kanë përjetuar ndikim negativ, lidhur drejtpërdrejtë me kufizimet.

Më shumë se një e treta, thanë që zhvillimi ndërkombëtar i biznesit mori një goditje për shkak të mungesës së pranisë fizike./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist