Kete vit ne Berat mbi 100 mije turiste!

Written by on 26/05/2018

Berati pret kete vit te kaloje shifrat e 100 mije turisteve, dhe kjo do te thote me shume punesim dhe zhvillim ekonomik. Ky qytet sipas autoriteteve ka nje potencial te jashtezakonshem per shkak te trashegimise kulturore dhe bukurive natyrore . Vitin e kaluar Beratin e vizituan mbi 74 mije turiste. Deshmi e rritjes se numrit te turisteve ne Berat eshte edhe numri i biletave te shitura ne muzeun Onufri, ku ka 7-fishim te shitjes se biletave. Qyteti numeron 60 bujtina dhe hotele te gatshme per te pritur turistet e shumte vendas e te huaj.

 


 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist