Kete vit me shume udhetime brenda kontinentit

Written by on 26/04/2018

Kete vit me shume udhetime brenda kontinentit

 

Instituti i analizave per udhetimet ne Europe  ka treguar se turistet e kontinentit do te udhetojne me shume brenda europes kete vit. Sipas analizave do te rritet me me shume se 5% fluksi i udhetimeve sesa vitin e kaluar. Nderkohe te dhenat qe jane publikuar edhe nga Tourexpi tregojne se destinacionet me te preferuara te turisteve europiane brenda kontinentit do te jene Gjermania, Spanja, Italia, Turqia dhe Greqia.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist