Kete vit me shume turiste kineze ne Shqiperi.

Written by on 04/04/2018

Kete vit me shume turiste kineze ne Shqiperi.

Nje prioritet i turizmit shqiptar eshte dhe thithja e vizitoreve nga vendet e Lindjes dhe kryesisht nga Kina. Ambasadorja e Republikes Popullore te Kines, e vleresoi se fundmi  Shqiperine si nje atraksion per turistet kineze. Ambasadorja tha se Shqiperia po shihet si nje perspektive turistike e kinezeve ne Europe. Shqiperine e vizituan vitin e kaluar 10 mije turiste kineze dhe po punohet qe kjo shifer te rritet edhe me tej. Prioritet ne kerkesat e turisteve kineze ne Shqiperi ze turizmi kulturor me Krujen dhe Gjirokastren, por edhe natyra e bukur shqiptare. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist