Kete vit Durresi me nje bum turistesh nga shume vende te botes!

Written by on 09/06/2018

Sezoni turistik ne Durres kete vit eshte me i suksesshmi dhe ky vit do jete nje bum i madh. Kryetari i bashkise Durres theksoi se çdo vit ka pasur rritje persa i perket fluksit te turisteve, por ky vit eshte bumi me i madh, hotelet jane te rezervuara, numri eshte me i larte se vitin e kaluar. Duke u ndalur te turizmi, ai theksoi se pritet nje bum ne qytetin e Durresit, pasi jane prenotuar te gjitha hotelet. Ky vit eshte 90 dite me kapacitet te plote, hotelet jane rezervuar teresisht e nderkohe vihet re se ka shume turiste edhe nga vendet skandinave, perveç tradicionaleve nga Ballkani.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist