Këshilltarët e udhëtimeve ndajnë pozitivitet dhe optimizëm për të ardhmen!

Written by on 14/11/2020

Këshilltarët e udhëtimeve kanë filluar të ndihen pozitivë dhe të kenë një perspektivë më të mirë për të ardhmen e afërt në lidhje me normalizimin e udhëtimeve nëpër botë. Kjo pasi shitjet kanë filluar të rriten  dhe klientët po i rikthehen udhëtimeve përsëri, ndonëse me ritme të ngadalta. “Ne iu afruam anëtarëve tanë për të marrë një impuls se si ishte biznesi dhe çfarë po bënin tani për të kapërcyer vështirësitë që po përjetonte e gjithë industria e udhëtimit”, u shpreh Sharon Fake, drejtori i operacioneve nga agjensia “Travel Experts”.


Current track

Title

Artist