Keshilla per udhetimin tuaj te pare ne Europe!

Written by on 12/06/2018

Udhëtimi drejt Europës për herë të parë mund të jetë një bekim por njëkohësisht mund te kete edhe surpriza te pakendshme. Ekspertet keshillojne te mësoni nga gabimet e të tjerëve në mënyrë që të minimizoni stresin e udhëtimit, duke kursyer kështu më shumë kohë dhe para. Mos merrni taksi pasi zbrisni nga aeroporti kur mund te perdorni transportin publik, mos blini bileta ne moment te fundit, mos u ulni ne restorantin e pare qe shihni, mos mbani kurre nje sasi te madhe te hollash me vete, buka dhe uji ne restorante jane me pagese ne shumicen e kohes dhe mos harroni te kerkoni rimbursimin e TVSH-se


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist