Kërkesa për Kroacinë si një destinacion turistik po rritet vazhdimisht!

Written by on 26/06/2021

Java e parafundit e qershorit provoi të ishte veçanërisht fitimprurëse për sektorin e turizmit të Kroacisë. Ministria e Turizmit aty raportoi 333.000 mbërritje që u regjistruan midis të premtes së 18 qershorit dhe të mërkurës së 23 qershorit.

Prej fillimit të vitit Kroacia ka mirëpritur 2 milionë turistë, ku 1.2 prej tyre vijnë nga Gjermania, Sllovenia, Austria dhe Polonia./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background