KE kerkon transparence per kerkimet mbi produktet online!

Written by on 27/04/2018

KE kerkon transparence per kerkimet mbi produktet online

Stop rezultateve te kerkimeve online per produkte e sherbime pa transparence, nga fluturimet ajrore ne Skyscanner tek dhomat e hotelit ne Booking e deri tek librat ne platformen Amazon apo pajisje ne eBay.Ky eshte objektivi i rregullores se re te propozuar nga Komisioni Europian, ne kuader te tregut te vetem dixhital.Nga tani, platformat qe veprojne si ndermjetes mes shitesve dhe konsumatoreve duhet te sqarojne kompanite per kriteret dhe algoritmet qe perdorin per te shfaqur rezultatet dhe çmimet e ketyre sherbimeve, dallimin e reklamave nder sherbimet e “brendshme” qe ofrohen nga platforma dhe ato te kompanive te jashtme, nga te cilat varen shitjet e atyre qe ofrojne produkte dhe sherbime online.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist