Katari dhe fushata me e re turistike globale!

Written by on 26/11/2018

“Katari, i kuruar per ju” eshte fushata me e re e promovimit turistik qe ka nisur Katari ne disa vende te botes. Fushata pritet te arrije mbi 225 milione turiste ne ne 15 vende dhe 8 gjuhe te ndryshme. Ajo dop te paraqese destinacionet me te mira qe Katari ka per te ofruar per turistet.  Per te arritur sukses nje pjese kyce e fushates do te lehtesia marrjes se vizave turistike per ne Katar, duke e kthyer vendin ne kete aspekt ne me liberalin ne Lindjen e Mesme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist