Katar, toka bujqësore në shkretëtirë!

Written by on 05/06/2019

 

 

Tokat e thata të shkretëtirës po kthehen në ferma gjigande nga fermerët në Katar. Pasi vendi është izoluar nga fqinjët dhe furnizuesit kryesorë të ushqimeve për shkak të një krize diplomatike dy vjeçare, fermerët I kanë krijuar tokat bujqësore për të ofruar produkte të freskëta. Temperaturat e larta dhe lagështira nuke e favorizojnë prodhimin e produkteve. Sipas specialistëve , fermerët po punojnë në krijimin e kulture të pastër duke përdorur sasinë më të vogël të mundshme të kimikateve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist