Karnavalet e pazakonta në Venecia, qytetit i mungojnë 3 milionë turistë!

Written by on 06/02/2021

Në një kohë normale, në Venecia të Italisë këto ditë do të festoheshin karnavalet. Me pandeminë e cila ka ndryshuar rrjedhën e gjërave, qyteti turistik po përballet me humbjen e gati 3 milionë turistëve. Sheshet dhe rrugët e qendrës historike janë të zbrazëta për të dytin vit radhazi ndërkohë që biznesi ndjen së tepërmi mungesën e turistëve. Kostot e kësaj humbjeje pritet të gjunjëzojnë ekonominë.


Current track

Title

Artist

Background