Karaibet eksperimentojne kete vit me kriptomonedhat ne turizem!

Written by on 26/04/2018

Karaibet eksperimentojne kete vit me kriptomonedhat ne turizem!

Agjencia per Zhvillimin e Turizmit ne Karaibe ka hyre ne nje partneritet me kompanine lokale Bitt Inc, e specializuar ne zhvillimin e zgjidhjeve te pagesave te bazuara ne Bitcoin Cash Blockchain.Marreveshja synon te lehtesoje integrimin e zgjidhjeve me eficiente te pagesave, per rezervimin e produkteve dhe sherbimeve te turizmit nepermjet monedhave elektronike. Synimi kryesor eshte rritja e sektorit kryesor ne te cilin bazohet ekonomia ne Karaibe.Çdo vit, industria e turizmit gjeneron rreth 50 miliarde dollare te PBB-se se rajonit. Marreveshja synon te shqyrtoje perfitimet e plota te kesaj teknologjie financiare te lulezuar. Vizitoret dhe ekosistemi i turizmit lokal jane perfituesit kryesore te kesaj evolucioni dhe miratimi i perdorimit te kriptovalutave me sa duket do te sherbeje si nje leve potenciale per ekonomine e Karaibeve ne teresi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist