Karaibet, destinacioni me i kerkuar nga europianet per 2019!

Written by on 29/12/2018

Karaibet jane vleresuar si destinacioni me i kerkuar nga europianet per pushimet e vitit 2019. Studimin e ka bere portali Momondo qe ka analizuar kerkesat e turisteve nga Franca, Gjermania dhe Italia per pushimet e vitit te ardhshem. Listen e destinacioneve me te kerkuara e pasojne Jordania, Turqia, Porto Rico, Zelanda e Re, Egjipti, Nepali dhe Izraeli.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist