Kanadaja , miliarda dollarë për shëndetin e femrave në botë!

Written by on 06/06/2019

 

 

Kanadaja do të investojë 1.4 miliardë dollarë në vit në shëndetin e femrave në mbarë botën. Investimet do të vazhdojnë në nivele të njëjta deri në vitin 2030. Sipas kryeministrit kanadez të gjitha gratë në të gjithë botën duhet të kenë kujdes shëndetësor të sigurtë dhe cilësor .”Duke investuar në shëndet dhe të drejtat riprodhuese si dhe në shëndetin e nënës , duke investuar te të porsalindurit dhe fëmijët, ne mund të ndërtojmë një botë më të drejtë, të barabartë dhe më të begatë”,është shprehur kryeministri kanadez Justin Trudeau.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist