Kanabis ne zyre per clodhjen e punonjesve!

Written by on 30/04/2018

Kanabis ne zyre per clodhjen e punonjesve!

Nje kompani ne Rimini ka vendosur te ndihmoje punonjesit te luftojne lodhjen nga kompjuteri ne nje menyre te veçante. Ne dispozicion te tyre ka kanabis. Kompania e marketingut , ka vendosur si benefit per punonjesit çaj marihuane, biskota dhe aroma terapi. Te gjitha me bazen kryesore te kanabisin. Ideja e futjes se kanabis per punonjesit ka ardhur nga themeluesi i kompanise, me qellim krijimin e nje ambienti pune te qete dhe relaksues. Atyre qe kane kritikuar kete zgjedhje, shoqeria i eshte pergjigjur se objektivi nuk eshte ajo “e shtrirjes pas tavolines”, por “garantimi i relaksit”, te punonjesve te cilet gjithashtu kane orare teper fleksibel ne pune dhe bileta per qendra wellness e diskoteka te rivieres romane.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist