Kalaja e Gjirokastrës, bum vizitorësh vendas dhe të huaj

Written by on 07/08/2021

10 mijë turistë kanë vizituar kalanë e Gjirokastrës gjatë muajit korrik. Sipas kryetarit të Bashkisë, Flamur Golemi, numri i turistëve vendas dhe të huaj është i konsiderueshëm.

Muzeumet veçanërisht kanë pritur një numër të konsiderueshëm turistësh dhe prej muajit janar deri në korrik ato janë vizituar nga rreth 3000 të tillë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist