Kalaja e Beratit, rekord vizitoresh ne shtator

Written by on 02/10/2018

 

Kalaja e Beratit nje nga atraksionet turistike me te preferuara ne Shqiperi edhe per muajin shtator ka shenuar rekord vizitoresh. Vetem gjate muajit qe lame pas kete site e vizituan me shume se  15,500 vizitore. Nderkohe per periudhen janar – shtator 2018 ne total kalane e vizutan 111 mije vizitore vendas dhe te huaj. Krahasuar me te njejten periudhe te vitit te kaluar ka rreth 50 mije vizitorem e shume. Keto shifra shprehin me se miri interesin ne rritje per turizmin dhe trashegimine kulturore ne vendin tone.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist