Kalaja e Beratit, atraksioni më i vizituar i qytetit gjatë 2020-ës!

Written by on 04/01/2021

Që prej janarit deri në dhjetor të 2020-ës kalaja e Beratit u vizitua nga 24.050 vizitorë nga të cilët 4891 ishin të huaj. Shifrat u bënë të ditur nga  Drejtori i Drejtorisë Rajonale të Kulturës Kombëtare Berat, Eugen Kallfani. “Shpresojmë që në 2021 të kemi sërish një numër të lartë turistësh nga e gjithë bota, që të vizitojnë Beratin dhe monumentet kulturore të tij”, u shpreh Kallfani.


Current track

Title

Artist