Kalaja e Ali Pashë Tepelenës, pika turistike më interesante për vizitorët dhe turistët e huaj!

Written by on 02/10/2021

Pas investimit në rehabilitimin e rrugëve të brendshme të kalasë, por edhe hapësirave rreth saj, Kalaja e Ali pashë Tepelenës është kthyer në një ndër pikat turistike më interesante për vizitorët dhe turistët e huaj.

Kryetari i bashkisë Tepelenë, Tërmet Peçi shprehet se “investimi e ka shndërruar këtë zonë, në një potencial të rëndësishëm turistik, me vlera të larta për ekonominë e zonës”./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist