Ju vjen gjume ne pune? Kapsulat EnergyPod zgjidhja revolucionare!

Written by on 19/10/2018

Ju vjen gjume ne pune? Kapsulat EnergyPod zgjidhja revolucionare!

Nese urtesia popullore e kulturave mesdhetare e ka keshilluar gjithnje rendesine e nje dremitje gjate dites – prej disa vitesh, koloset e industrise e kane institucionalizuar dhe madje e kane sjelle edhe ne zyre. Shume kompani kane adoptuar kapsulat per gjume EnergyPod te MetroNaps. Behet fjale per mjete te teknologjise se larte, qe kushtojne 13 mije dollare secili. EnergyPod, qe jane krijuar posaçerisht per vendin e punes, ju lejojne te qendroni shtrire dhe te keni njefare intimiteti. Sfera mbron fytyren dhe nje pjese te kraharorit nga syte e te tjereve, mjafton qe te shtriheni dhe te percaktoni kohen se sa do te flini, pasi altoparlantet perhapin tinguj relaksues ne menyre qe te çlodheni. Pak para orarit te zgjimit te programuar, EnergyPod nis te perhape tinguj ne menyre qe te zgjoheni ne menyre sa me pak dramatike. Dhe te rinisni te punoni.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist