Jeni student? Ky vend ju jep para që të mos udhëtoni për pushime

Written by on 10/03/2021

Studentët në Universitetin e Kalifornisë “Davis”  mund të fitojnë një grant prej 75 dollarësh nëse bien dakord të qëndrojnë në qytet për pushimet e pranverës. Grantet do të jepen për 500 aplikantë. Qëllimi është të inkurajohen studentët e universitetit për të mos udhëtuar gjatë pushimeve të pranverës dhe t’u sigurohen atyre aktivitete alternative për të bërë.

University of California, Davis | UC Davis

Sot ishte dita e fundit e aplikimeve dhe siç bëhet e ditur interesi ka qenë shumë i lartë. Ndërkohë, ata që zgjedhin të udhëtojnë jashtë shtetit do të duhet të bëjnë karantinë për 10 ditë pas kthimit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background