Jeni bere pishman? Tashme nje buton per fshirjen e mesazheve ne Messenger!

Written by on 09/04/2018

Jeni bere pishman? Tashme nje buton per fshirjen e mesazheve ne Messenger!

Facebook po behet gati te shtoje nje buton ne Messenger per fshirjen e nje mesazhi te derguar me pare. Ndryshe nga opsioni i tanishem, mesazhi do te fshihet edhe nga llogaria e personit te cilit i ishte derguar, duke bere te mundur qe te fshihet edhe para se ky i fundit ta lexoje.Nuk ka ende nje deklarate zyrtare per opsionin e ri te fshirjes, por kompania eshte shprehur se ky buton ka qene ne planet e Facebook prej kohesh dhe pritet te ofrohet per te gjithe brenda pak muajsh.Funksioni do te jete i ngjashem me ate te mesazheve sekrete ne Messenger, ku mesazhi fshihet automatikisht per te dy perdoruesit pasi skadon koha e caktuar per ta lexuar. Ndryshimi eshte qe ne kete rast e zgjedh derguesi kur ta fshije mesazhin.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist