Japonia, gati të lëshojë pasaportat e vaksinës për udhëtimet jashtë vendit!

Written by on 17/06/2021

Së shpejti Japonia do të vërë në dispozicion një pasaportë vaksine për udhëtarët japonezë, teksa qeveritë në të gjithë botën eksperimentojnë me mënyrat për të rindezur turizmin dhe udhëtimet e biznesit. Përhapja e vaksinave në Japoni filloi relativisht ngadalë, por ka marrë hapa në javët e fundit. Pak më shumë se gjashtë përqind e popullsisë aktualisht është plotësisht e vaksinuar.

 

Kufijtë e vendit janë të mbyllur për pothuajse të gjithë ardhjet e huaja, megjithëse rregullat do të zbuten për Lojërat Olimpike, të cilat hapen në Tokio në 23 korrik./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background