Japan Airlines dhe Travelport Worldwide kanë rënë dakord të formojnë një ndërmarrje të përbashkët!

Written by on 20/03/2019

Japan Airlines dhe Travelport Worldwide kanë rënë dakord të formojnë një ndërmarrje të përbashkët, qe do të operojë ne një sistem global të shpërndarjes te përshtatur për nevojat e industrisë japoneze të udhëtimit. Travelport ka punuar ngushtë dhe i ka ofruar sistemet kryesore Axess-it në kuadrin e marrëveshjeve të bashkëpunimit teknik që nga viti 2012 duke krijuar keshtu nje maredhenie te besueshme ne vazhdimesi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist