Janari, muaji me i lire per te udhetuar!

Written by on 03/01/2019

Janari, muaji me i lire per te udhetuar!

Muaji janar eshte muaji me i lire gjate gjithe vitit per te gjithe turistet qe deshirojne te bejne pushime te shkurtra apo per pushime ne bregdet, bazuar ne te dhenat e marra nga uebsaiti TravelSupermarket. Sipas ketij uebsaiti turistet qe vendosin te bejne disa dite pushime gjate muajit janar mund te kursejne deri rreth dy te tretat shpenzimeve te tyre gjate gjithe vitit, sepse kosotoja eshte rreth 200 per qind me e lire ne krahasim me muajin gusht. Gushti eshte gjithashtu edhe muaji me i shtrenjte edhe per nje pjese te madhe te europianeve qe vendosin te bejne pushimet e tyre ne vende bregdetare, ndersa muaji maj eshte me i shtrenjti per te gjithe ata turiste qe vendosin te bejne turizem kulturor ne shtete te ndryshme. Pas Janarit si muajt me te lire te vitit cilesohene dhe shkurti, marsi e nentori.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist