Ja sa shqiptarë kanë pashaporta europiane!

Written by on 09/05/2019

 

 

Ndërkohë që vendi ynë pret hapjen e negociatave në Bashkimin Europian, mijera shqiptarë kanë marrë tashmë pashaportat e e një vendi komunitar duke u “anëtarësuar” me të drejta të plota. Nuk është çudi që pas zgjedhjeve të fundmajit në Parlamentin Europian të ketë shqiptarë. Katër kandidatë shqiptarë , duke qenë qytetarë të vendeve europiane ku qëndrojnë dhe punojnë prej vitesh, kandidojnë për të qenë europarlamentarë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist