Ja sa kane kushtuar vonesat dhe anulimet e fluturimeve ne Europe

Written by on 08/09/2018

 

Vonesat ne fluturime dhe anulimet e udhetimeve kete vere ne Europe i kane kushtuar industrise se turizmit rreth 5.5 miliarde euro. Sipas nje studimi qe ka bere websiti refund me demet kane qene te dy aneshme qofte per kompanite e udhetimit dhe linjat ajrore ashtu edhe per pasagjeret. Vonesat me te medha jane vene re ne aeroporte te ngarkuara ne Britani, Itali e Gjermani.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist