Ja sa dëme kanë shkaktuar katastrofat natyrore për vitin 2019!

Written by on 23/12/2019

Dëmet ekonomike si pasojë e katastrofave natyrore dhe njerëzore kanë qenë të pakta në vitin 2019 në vlerën e 140 miliardë dollarëve.Katastrofat natyrore kanë shkaktuar 133 miliardë dollarë dëme më pak se në vitin 2018. Ciklonet kanë qenë ngjarjet më shkatërrimtare. Gjatë gjysmës së dytë të vitit uragani”Dorian”që goditi ishujt Bahamas dhe Karolinën e Veriut në SHBA , shkaktoi afërsisht 4.5 miliardë dollarë shpenzime për kompanitë e sigurimeve.

 


Current track

Title

Artist

Background