Ja qytetet me mikpritese te botes!

Written by on 08/11/2018

Websiti i udhetimeve TravelBird ka percaktuar se fundmi listen e qyteteve me mikpritese ne bote. Ai analizoi 500 destinacionet me te medha te turizmit ne bote, sipas Organizates Boterore te Turizmit, duke marre ne konsiderate faktore kyç qe bejne nje vizitor te ndihet i mirepritur si per shembull: pika e hyrjes, lumturia e banoreve, siguria, mikpritja e turisteve dhe  niveli i mire i gjuhes angleze. Sipas listes qyteti me mikprites ne bote renditet Singapori, ndjekur nga Stokholmi, Helsinki, San Fransisko, Rotterdam, Lisbona, Tokio,Oslo dhe Zyrihu.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist