Ja pse do të përgjysmohet popullsia e Italisë!

Written by on 12/07/2019

Sipas EUROSTAT, popullsia e eurozonës do të pësojë një tkurrje me 20 milion njerëz deri në fund të këtij shekulli. Kjo do të vijë kryesisht për shkak të Italisë e cila do të pësojë një rënie prej 16 milion banorësh falë popullsisë së plakur dhe nivelit të ulët të lindjeve. Si pasojë e mungesës së politikave të emigracionit popullsia e Italisë parashikohet të bjerë në 30 milion, ose gjysma e nivelit aktual.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist