Ja kush jane destinacionet me ujrat me te pastra ne Mesdhe

Written by on 13/07/2018

Ja kush jane destinacionet me ujrat me te pastra ne Mesdhe

Il Sole ka publikuar harten e cilesise ne plazhet e Mesdheut. Sipas raportit vendet me cilesi me te mire te ujerave ne Mesdhe jane Qipro, Greqia, Kroacia, Turqia  dhe Malta. Studimi tregon se rreth 85% e plazheve te Mesdheut jane te nje cilesie te shkelqyer. Sa i perket Shqiperise harta tregon se vendi yne ka permiresuar numrin e plazheve me cilesi te mire duke marre ne konsiderate dhe vijen bregdetare. Cilesia me e mire e ujit paraqitet e plazhet e Jonit e gjithashtu ne Shengjin e Shkoder.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist