Ja kur do te filloje zbatimi i vendimit te marre se fundmi nga BE

Written by on 29/03/2019

Ne perpjekje per te mbrojtur ambjentin dhe luftuar ndotjen, Bashkimi Europian ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm i cili eshte miratuar edhe nga Parlamenti Europian. Behet fjale per nje pakete masash qe ndalon perdorimin e objekteve plastike 1 përdorimshe. Kjo reforme mund të aplikohet në mënyrë të njëtrajtshme nga viti 2021 në të gjitha vendet anëtare dhe parashikohet të reduktojë kostot e ndotjes detare me 22 miliardë euro nga nisja deri në vitin 2030.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist