Ja ku ndodhet “bunkeri i milardierëve”!

Written by on 13/05/2019

Ishulli i cilësuarsi “bunkeri I milardierëve”, ka vetëm 42 banorë. Kjo nofkë rrjedh nga banorët e pasur dhe të profilit të lartë që jetojnë aty. Ishulli në Miami, ka siguri të lartë me force policore prej 13 personash. Komuniteti, cilësohet si ndër më të pasurit dhe më të sigurtët në botë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist