Ja cili është shteti që fiton më shumë nga tregu europian!

Written by on 01/07/2019

Në studimet e fundit mbi të ardhurat në 300 qytete në të gjithë Europën, është theskuar se përfituesit më të mëdhenj të tregut europian janë banorët në Hamburg dhe Mynih të Gjermanisë. Tregu i përbashkët europian gjeneron më shumë se 400 miliardë euro në vit , shifër e barabartë me 2.5% të produktit të brendshëm bruto të Bashkimit Europian.ndërkohë në Europën Jugore , përfitimet nga të ardhurat e tregut të përbashkët kanë qenë të ulëta, ,ndikuar kjo nga konkurrenca e dobët.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist