Ja cili është shteti i parë i mbuluar nga rrjeti 5G!

Written by on 10/07/2019

Monako, është shteti i parë që me anë të kompanisë “Monaco Telecom” ka aktivizuar rrjetin 5G me pajisjet e Huawei-t. Rrjeti i ri do t’i mundësojë Monako-s të zhvillojë një seri shërbimesh në fushën e transportit dhe ato të lidhura me sigurinë. Aktivizimi i ri i tekonologjisë i jep privilegjin e vendit të parë që mbulohet nga rrjeti 5G.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist