Ja cili është qyteti që do të ndërtojë hotelin më të lartë në botë!

Written by on 04/01/2020

Dubai është mësua të thyejë rekorde krahasuar me të gjitha vendet e botës. Pas dy hoteleve të ndërtuar të cilët janë cilësuar si më të lartat në botë,  një i tretë duket se është rrugës . Ndërtesa do të quhet”Hotel Ciel” dhe do të jetë 360 metra i lartë , katër herë më shumë se mbajtësi i rekordit aktual “Gevora”. Struktura do ketë 80 nivele dhe do të jetë gati për publikun në fund të vitit 2022.


Current track

Title

Artist

Background