Ja cili është projekti i autostradës së re!

Written by on 31/05/2019

 

 

Austrada e re Milot-Balldre e cila është nënshkruar nga qeveria shqiptare do të kept koston e rreth 160 milion eurove. Kategoria A , do ta rendisë atë në standardet europiane. Autostrada me gjatësi 17 km, do të ketë nga tre korsi në të dyja krahët e lëvizjes dhe do të mundësojë lëvizjen me 120 km/orë. Projekti përfshin edhe gjelbërimin e autostradës si dhe ndriçimin në të dyja nyjet. Ndërtimi i saj do të zgjasë 3 vite.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist