Ja cilat janë objektivat e projekt-propozimeve për turizmin!

Written by on 25/05/2019

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit , ka njoftuar mbështjetjen  financiare të projekteve për turizmin . Qëlllimi kryesor i këtij njoftimi, sipas ministrisë është të forcojë konkurrencën dhe qëndrueshmërinë në sektorin turistik.I gjithë njoftimi bazohet në tre tematika :promovimi i destinacioneve turistike, përgatitja e modeleve të produkteve turistike në përputhje me kërkesën  në rritje për paketa inovative dhe përmirësimi i shërbimit. Projektet që synojnë edukimin dhe formimin profesional të burimeve njerëzore të veprimtarive të turizmit dhe programet ndërgjegjësuese të mirëmbajtjes së mjediseve detare, do të bashkëfinancohen nga ministria. Njoftimi është i vlefshëm deri në datën 19 qershor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist